Inschrijven deelnemers 2019

Download hier het inschrijfformulier en de voorwaarden 2018.

Voorwaarden Foodwall 2019

Inschrijfformulier-Foodwall-2019 (MS Word)

Inschrijfformulier-Foodwall-2019 (PDF)

Een deelnemer die eerder bij Foodwall heeft gestaan heeft geen voorrangspositie. We kijken naar alle inschrijvingen en maken daar een keus uit. Een nieuwe deelnemer heeft dus net zoveel kans om een plek te krijgen als een deelnemer die eerder bij Foodwall heeft gestaan. We hebben wel een voorkeur voor deelnemers die duurzaam bezig zijn. Lees verderop hier meer over.

Ook belangrijk vinden wij: uitstraling, originaliteit en product exclusiviteit.

Foodwall 2019 plan.

Op vrijdag 30, zaterdag 31 augustus en zondag 1 september 2019 wordt de vierde editie van Foodwall Zutphen georganiseerd.

Foodwall is een goed bezocht Foodtruckfestival dat wordt gehouden op een mooie begroeide parkeerplaats gelegen aan de rand van het centrum van Zutphen direct aan een Vispoort Gracht. Deze parkeerplaats wordt deze dagen omgetoverd tot een mooi sfeervol evenemententerrein. Hier kan men genieten van verschillende soorten eten, drinken en entertainment.

Ook voor deze editie gaat de organisatie weer aan de slag om er iets moois en anders van te maken dan voorgaande edities. De foodtrucks in een rondje aan de rand van het  terrein blijft gehandhaafd, er wordt gezocht naar een nog meer intiemere opstelling van foodtrucks podia en baren. Het aantal locaties met speciaal bier en de soorten speciaal bier worden uitgebreid tevens wordt er weer gezocht naar een cocktailbar. Er worden op diverse locaties  van het terrein overkappingen geplaatst zodat bij minder mooi weer het publiek ook droog kan zitten. Deze maatregelen zullen tevens sfeer verhogend zijn.

Foodwall werkt aan verduurzaming van het evenement.

Te denken valt aan gescheiden afval, energiemaatregelen, biologisch afbreekbare disposables, biologische producten, herbruikbaar glas werk met statiegeld etc.

Onze voorkeur gaat dus uit naar deelnemers die zoveel mogelijk aan verduurzaming doen en dit ook uitstralen. Naast de uitstraling van de foodtruck is ook zeer belangrijk  het gevoerde assortiment aan producten en de samenstelling van de producten, het verdient de voor keur om een smal assortiment te voeren en in een zo bijzonder mogelijke uitstraling en beleving.